Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Diaper Design garandeert de bruikbaarheid van haar producten. Mocht een product op de een of andere wijze onbruikbaar zijn, dan dient dit telefonisch of per e-mail te worden gemeld. Diaper Design zal het onbruikbare product na retournering zo spoedig mogelijk vervangen.

 

2. Ruilen van ongebruikte en ongewassen producten is mogelijk binnen 4 weken na verzending. Het product dient samen met het aankoopbewijs naar ons te worden opgestuurd, de verzendkosten komen voor rekening van de afzender.
Uitzondering hierop zijn de zelf samengestelde producten zoals de mei tai en de luiertjes. Deze vallen onder maatwerk en kunnen niet geruild worden.

 

3. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Diaper Design behoudt zich het recht voor de prijzen aan te passen.

 

4. Na ontvangst van betaling worden de artikelen binnen 4 weken geassembleerd. De klant krijgt bericht wanneer de artikelen verzonden worden

 

5. De producten worden verzonden via PostNL of DHL of Kiala. De verzendkosten zijn te zien bij het voltooien van de bestelling.

 

6. Wanneer het totaalbedrag van uw bestelling meer dan € 50,00 bedraagt, vervallen de verzendkosten voor pakketten binnen Nederland naar een Kiala punt. Gratis verzenden naar Belgie geldt vanaf €100,- naar een Kiala punt.

 

7. Ophalen in Tiel kan natuurlijk ook. Je betaald dan geen verzendkosten. Als je een order hebt geplaatst, en je hebt gekozen voor geen verzendkosten, zal ik contact met je opnemen voor een afspraak,

 

8. Cadeaubonnen zijn alleen in te wisselen voor korting op de producten in de webwinkel van Diaper Design.

 

9. Cadeaubonnen zijn niet in te wisselen voor contant geld.

 

10. Cadeaubonnen zijn eenmalig bruikbaar.

 

11. Door te bestellen bij Diaper Design gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

 

Top

Copyright Diaper Design 2019

Follow Us

Mailing lijst

Vul uw E-mail adres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Vul een geldig E-mail adres in.
Email address already subscribed. Continue if you wish to unsubscribe.
Abonneren
Unsubscribe

Copyright Diaper Design 2019

eCommerce by CubeCart